Inspiring to cycle Inspiring to cycle


076 565 31 60
info@jansonfietsen.nl

maandag gesloten

dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 18:00
wij lunchen van
12:30 tot 13:00

zaterag
09:00 - 17:00


 

Over Janson Fietsen


Janson Fietsen uit Breda heeft een rijke historie. Sinds ’87 en met de 3de generatie, helpen de vakmensen van Janson klanten met no-nonsens service, advies en de nieuwste modellen. De winkel is twee jaar geleden verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Ulvenhoutselaan in Breda. Een locatie die goed past bij de keuze om te focussen op de ‘reguliere’ fiets en e-bikes uit zowel het midden als het hogere segment.

De fietsbranche is een mooie branche, zeker als je kijkt naar de toekomst. Fietsen is milieuvriendelijk, het is gezond en Nederland is geweldig uitgerust om veilig te kunnen fietsen. Allemaal voordelen die de fietsbranche een mooie toekomst garanderen. Eigenaar Arie Janson: “We zitten nu aan de rand van Breda, vlakbij de Mark. Een mooie plek dichtbij het bos en de toeristische routes die hier lopen. De parkeeruitdaging van onze vorige locatie is nu ook opgelost. We hebben meer dan voldoende parkeerplek.”


Uw voordelen op een rijtje

  • Wij zijn snel en vakkundig
  • Wij hebben een haal- en brengservice
  • Onder normale omstandigheden binnen een dag gerepareerd
  • Bij aankoop van een nieuwe fiets is uw eerste servicebeurt gratis
  • U kunt het eerste jaar gebruik maken van de quickstop service voor kleinere problemen
  • Maak gebruik van een leenfiets (indien beschikbaar)

Onze merken

Advanced Ebike
De unieke synergie tussen frame, aandrijving en componenten is geïnspireerd door uw behoefte als gebruiker. De nieuwe Ebike Das Original serie is daarom ontwikkeld met de nieuwste frametechnologie en combineert een hoge functionaliteit met fraai design. Voor ons is het belangrijk dat u zorgeloos kunt fietsen.
Cortina
Ontdek Cortina - of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook...
Flyer
Pioniergeest, Zwitserse precisie en streven naar topkwaliteit vormden de pijlers waarop begin jaren 90 FLYER werd opgericht. Of het nu is voor dagelijks gebruik, ontspannen fietstochten of spectaculaire ritten door de bergen, FLYER biedt voor ieder terrein en elk seizoen een passende e-bike.
Gazelle
Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. Onze fietsen zijn licht, kwalitatief en comfortabel. Wij denken altijd na over hoe ons design slimmer kan en de techniek van onze e-bikes nog innovatiever. Gazelle maakt zo'n 250.000 fietsen per jaar. Dit doen wij vol passie en overgave!
Union
Omdat we ze al meer dan honderd jaar maken. Sinds 1904, om precies te zijn. Ons eerste rijwiel, gemaakt door de drie gebroeders Van den Berg, was meteen raak. Er was één probleem. Back in the days kon lang niet iedereen fietsen. Dus kwamen de slimme rakkers op een idee: fietsles geven. En zo geschiedde.